خیارشورهای خوب و کیلویی در حجم های مختلف تهیه و تولید می شود و خرید انواع خیارشور فله ای و بسته بندی های مختلف و نگهداری انواع خیارشور یکسان می باشد.
خیارشورهای ترد و خوشمزه به هر شکلی که تهیه و یا خریداری شوند روش نگهداری یکسانی دارند و باید در جای خشک و خنک نگهداری شود و هر اندازه که محل نگهداری خیارشور خنک تر باشد مدت نگهداری خیارشور و دوام آن بیشتر خواهد بود. نگهداری خیارشورهای ترد و مرغوب تر راحت تر می باشد و تردی و طعم خیارشور بهتر خواهد ماند حتی اگر مدت طولانی مورد استفاده باشد. استفاده از خیارهای کهنه و لهیده نیز باعث کیفیت بد خیارشور خواهد شد و دوام و مدت زمان نگهداری این نوع از خیار شور زیاد نخواهد بود. خیارشور باید در ظروف مناسب و دربسته نگهداری شود.


خیارشور کیلویی

خیارشورهای ترد و خوشمزه کیلویی و فله ای در بسته های باز در مغازه ها وجود دارد و خیارشور کیلویی در بسته بندی های کارخانه ای نیز وجود دارد. خیارشورهای خوب که به صورت کیلویی خریداری می شوند باید در ظروفی باشند تا مایع خیارشور به طور کامل روی خیارشور را بگیرد تا خیارشورها کپک نزند و بتوان در زمان دیگر از آن استفاده کرد.
منبع: ترشی و مربا ایران

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *