خیارشور مورد نیاز بازار کشور در انواع روش های تخمیری و پاستوریزه تولید میشود که باتوجه به ذائقه مناطق مختلف کشور مصرف هر کدام از آنها در جاهای مختلف مصرف یکسانی نداشته. در این بین یکی از برندهای معتبر و قابل اعتماد در سطح استان همدان برند اعتماد بوده که نیاز مشتریان مختلف در بازار تامین مینماید.

خیارشور حلب پاستوریزه که به علت هزینه های بالای تولید قیمت به مراتب بالاتری نسبت به نمونه تخمیری دارد.
خیارشور های حلب به روش مصنوعی تولید شده با استفاده از تونل یا دیگ بخار تهیه شده و طعم و مزه متفاوت تر نسبت به خیارشور نمکی و تخمیری دارد. ماندگاری بیشتر بسته بندی شکیل تر و همچنین سهولت نگهداری و استفاده از بسته بندی حلب از دیگر مزیت های خیارشور حلب میباشد که عاملی مشتری را وادار به استفاده از خیارشور حلب میکند.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد رأی: 1

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *