خیارشور خانگی خوشمزه را با انواع خیارهای ریز و درشت در بازار می توان در خانه تهیه و تولید نمود و مورد استفاده قرار داد.
خیار شورها زمانی مزه خوب و قابل قبولی دارند که پس از مدتی که از درست کردن آن ها می گذرد موقع مصرف هنوز حالت تردی و تازگی خیار را داشته باشد و به صورت له شده نشود که برای تازه ماندن خیارها به آنها انواع سبزیجات زده می شود و با آب نمک داخل ظرفی که مخصوص قرار دادن خیارها است گذاشته و بعد از مدت زمان مشخص استفاده می شود. تولید خیارشور خانگی با طعم های خوبی وجود دارد.
منبع: ترشی و مربا ایران
بدون دیدگاه