برای تولید خیارشور گلخانه ای از انواع خیارهای یکدست پرورش یافته گلخانه ای استفاده می کنند که خیارهای مرغوبی محسوب می شوند و خیارشور حاصل نیز کیفیتی مرغوب دارد.


خیارهایی با اندازه های مختلف و در انواع بوته ای و گلخانه ای را برای تهیه انواع خیارشورهای محلی و صنعتی می توان استفاده کرد. اگر از خیارهای مرغوب گلخانه ای با اندازه های یکدست استفاده شود شور حاصل زا آن نیز دارای ظاهری مناسب و یکسان بوده و طعم و تردی دلخواه نیز در آن وجود خواهد داشت. خیار مرغوبی که به صورت تازه دارای طعمی مناسب می باشد و تردی و تازگی آن احساس می شود برای خیارشور نیز این طعم تازگی را حفظ می کند و در نتیجه تولید حاصل نیز مناسب و با سلیقه حاصل می شود. برای تولید یک خیارشور مناسب لازم است که وقت کافی صرف شود تا خیارهای هم اندازه جدا شوند و در یک ظرف قرار بگیرند.


خیارشور گلخانه ای

فرقی نمی کند که شما از کدام نوع از خیار برای تولید خیارشور استفاده کنید اما گاهی که فصل مناسب برای رویش خیار بوته ای نیست خیارهای گلخانه ای برای تولید خیارشور مناسب می باشند و برطرف کننده نیاز به تولید خیارشور می باشند.

به هر ترتیب خیار گلخانه ای دارای سطح صاف و اندازه هایی که مناسب باشد برای تولید خیارشوری مناسب خوب است.
منبع: ترشی و مربا ایران

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *