خرید خیارشور نول

خیارشور برای فروش


خرید خیارشور نول بصورت کیلویی و فله از طریق سایت خیارشور ایران به راحتی امکان پذیر است. شرکت های تولیدی بسیار زیاد در کشور وجود دارد که خیارشور فله تهیه شده در بشکه های بزرگ را به مصرف می رسانند. انواع سایز های خیارشور ویژه و نول و ممتاز که بسیار با کییفیت بوده و می تواند خوراک واحد های تولیدی صنایع غذایی باشد.

تولید خیارشور جهان امروزه یکی از بزرگترین حوزه های تولید در گروه صنایع غذایی محسوب میشود و مصرف این چاشنی را میتوان در طعم های مختلف در تمام کشور ها مشاهد کرد. بطوریکه در جهان به نام روز جهانی خیارشور وجود دارد که روز ۱۴ نوامبر میلادی ست.

خاستگاه اصلی تولید ترشی و خیارشور به کشور هند برمیگردد که بر طبق اسنادی که منتشر شده حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیج مردم تولید خیارشور و ترشی را راهی برای نگهداری در ایام سرد سال استفاده می کردند. همین ماندگاری و قابلیت نگهداری باعث شد تا ملوانان از آن بعنوان عذا در مسافرت خود استفاده کنن کی عاملی بر کسترش تولید خیارشور و ترشی در جهان شد. تولید در ترشی و خیارشور در ایران به زمان مادها بر میگردد ولی تولید صنعتی آن در کشور از حدود ۷۰ سال پیش در ایران آغاز شده است.

خرید خیارشور نول

خرید خیارشور نول

اما روش تولید فله ای یا همان خیارشور تخمیری در ایران از کجا آمده است؟

یهودیان اروپای شرقی در حین مراجعت خود به نیویورک روش تولید خیارشور به امریکا انتقال دادند. کشاورزان امریکایی به همین خاطر تصمیم گرفتند خیارسبز را پس از برداشت در داخل بشکه های بزرگ چوبی ریخته و پس از اضافه کزدن سیر و نمک و ادویه در سطل را بسته که بس طی چند هفته خیارشور ها تخمیر یافته و آماده مصرف بود. به نظر میرسد روشی سنتی و البته طبیعی خیارشور در ایران برگرفته از کشور آمریکا است.

روشی که امرزه روش غالب تولید خیارشور در ایران به حساب می آید و تولید کنندگان داخلی بر حسب عادتهای مصرفی مشتریان خود این محصول را در بسته بندی های مختلف تولید و روانه بازار می کنند.

قیمت خیارشور ریز کیلویی و بسته بندی

خیارشور نول نمکی ترد نمایندگی کرج

انواع خیارشور فله حسب روش تولید

  • خیارشور پاستوریزه

در این روش خیارسبز پس از شستشو و گل گیری در داخل ظروف فلزی که همان ظروف حلب هستند ریخته می شوند.

سپس در مرحله بعد محلول سرکه و نمک ۴ درصدبه همراه مواد طعم دهنده طبیعی مانند سیر و شوید وفلفل در آن ریخته میشود.

حلب های پرشده از خیار و محلول در مرجله بعد با درب فلزی توسط دستگاه درب بند پلمپ می شود

در این مرحله خیارشور ها آماده قرار گرفتن در داخل تونل پاستور یا اتوکلاو هستند.

در اثر فرایند حرارت دهی خیارسبز موجود در حلب تغییر رنگ داده و به طی جند روز اماده عرضه به بازار است.

  • خیارشور تخمیری

بر خلاف روش قبلی در این روش خیارسبز برای تبدیل شدن به خیارشور فرایندی کاملا طبیعی را طی می کند.

خیار سبز پس شسشور و حذف مواد زائد در داخل بشکه یا ظروف پلاستیکی کوچکتر مانند دبه های ۱۵ لیتری ریخته می شود.

پس از این مرحله محلول مورد نظر با ادویه جات لازم در داخل ظرف ریخته می شود.

سپس ظروف اماده شده به به انبار نگهداری انتقال داده شده و پس از چند روز که گاز خیارشور خارج شد درب دبه کامل بسته شده و پس از جا افتادن آماده عرضه به بازار خواهد بود.

موارد مهمی در هنگام خرید خیارشور نول، ویژه و ممتاز باید دقت کرد؟

  • خرید از مراکز معتبر
  • عدم خربد خیارشور از کارگاههای غیر بهداشتی
  • عدم خرید در حجم بالا در خرید های اول
  • پرهیز ار نگهداری طولانی مدت خیارشور های بشکه ای بزرگ چرا که زود از سایر بسته بندی به علت جابجایی فرایند کپک زدگی در آنها شروع میشود.

سایت خیارشور ابران آمادگی عرضه انواع خیارشور سرکه ای و نمکی با بسته بندی های مختلف در سایزهای مختلف فراهم نموده است که می توانید با واخد فروش شرکت در ارتباط باشید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *