قیمت خیارشور ریز کیلویی و بسته بندی

قیمت خیارشور ریز کیلویی و بسته بندی


کیفیت خیارشور بر حسب تو متغیر سنجیده میشود.اولی خوشمزه بودن خیارشور و یا به اصطلاح طعم خیارشور است و متغیر دوم که بر فروش خیارشور تاثیر گذار است ترد بودن خیارشور است. بر همین اساس است که برای استفاده حداکثر از این دو متغیر باید از تولید کنندگان یا مهندسین خبره و باتجربه در این حوزه مشاوره گرفت.
اما با توجه به تجربیات و روشهای قدیمی و جدید تولید خیارشور در واحد های تولید میتوان با رعایت نکاتی ساده محصولی با کیفیت، خوشمزه و تردی بالا به مصرف کنندگان عرضه کرد که تضمین کننده افزایش فروش و مهمتر از آن رضایت مصرف کننده خواهد بود.
برای مثال برای خوشمزه کردن خیارشور در و گرفتن عطر و طعم مناسب خیارشور استفاده از گیاهان تازه و معطر همچون تلخون و شوید و مرزه میتوان طعم خانگی خیارشور را به مشتری عرضه کرد.
اما برای ترد کردن خیارشور میتوان از یک مکمل حاوی کلسیم استفاده کرد. برای این کار دیده شده که استفاده از زاج سفید یا لیمو ترش میتواند بر بالا رفتن درصد تردی خیارشور تخمیری تاثیر گذار باشد. همچنین نباید فراموش کرد که به کار بردن نمک تصفیه شده مناسب تاثیر باورنکردنی برای کیفیت محصول خروجی خواهد داشت.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *