آیا می دانید خیار شور شیشه ای که به صورت اینترنتی عرضه می شود چگونه تهیه و تولید می شود؟ نکاتی دارد که به آن اشاره می کنیم.
اول اینکه سیرهای مصرفی در خیارشور به مدت چند روز درون ظرفی می مانند تا کمی بوی سیر از بین برود، سپس هنگام استفاده باید به مدت ۵ دقیقه در آب جوش حرارت داده شود. دوم اینکه شیشه های خیارشور باید قرنطینه شوند تا میکروبی نداشته باشند. سپس غلاف گیری صورت می گیرد تا از ورود هوا به داخل شیشه جلوگیری شود و مراحل دیگر کار انجام می شود تا خیارشور شیشه ای بدست آید و به صورت اینترنتی در سایت ها عرضه شود.
بدون دیدگاه