برای تهیه خیارشور عوامل زیادی وجود دارد که باید همه ی آن ها را در نظر گرفت. با این وجود می توان محصول با کیفیتی بدست آورد و آن را به صورت عمده پخش کرد.
با در نظر گرفتن عواملی از جمله سالم و قلمی بودن خیار، درصد غلظت سرکه و چاشنی هایی که به آن زده می شود، اندازه ی ادویه جات، نوع ظروفی که قرار است خیارشور در آن عمل آید، میزان نمک و خیلی علل دیگر که در تهیه ی خیار شور با کیفیت تاثیر دارد. در این صورت می توان محصولی بدست آورد که با خیال راحت آن را در مراکز فروش به صورت عمده پخش نمود.

پخش خیارشور با کیفیت
بدون دیدگاه