پاستوریزه یا تخمیری بودن خیارشور نباید باعث شود که ذهنیت مشتری نسبت به بهداشتی بود خیارشور تغییر کند.این نکته متاسفانه به علت عدم توجه تولید کنند گان به نکات بهداشتی در تهیه خیارشور تخمیری است.
خیارشور های پاستوریزه یا همان سرکه ای از خیارشورهای خوشمزه و با کیفیت ایرانی است که مشتریان نیز استقبال خوبی از آن به عمل آورده اند.
محلول سرکه ونمک به خاطر معطر کردن خیارشور و اثر نگهدارنگی بالای آن از مواد اصلی تشکیل دهنده ی خیارشور است.
سرکه علاوه بر خیارشور در انواع ترشی نیز استفاده میشود که از میوه های همچون سیب و انگور به دست می آید.
منبع: ترشی و مربا ایران

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *