طعم و مزه از ویژگی های کیفی خیارشور محسوب می شوند و انواع خیارشورهای اعلا و خوشمزه با استفاده از خیارهای خوشمزه تهیه می شوند.
انواع خیارشورهای خوشمزه و خوش طعم از خیارشورهای مناسب با ویژگی های مناسب تهیه می شوند و می توان گفت که طعم خوب خیارشور می تواند آن را در دسته خیارشور و شورهای اعلا قرار بدهد. هر اندازه که خیارها خوب و مناسب باشند و از ترکیبات خوب برای تهیه آنها استفاده شده و زمان مناسب برای آماده شدن آنها طی شود خیارشور حاصل دارای کیفیتی خوب خواهد بود و مشتریان زیادی برای خرید آن وجود خواهد داشت. آب شوری که برای تهیه خیارشور استفاده می شود باید در اندازه متعادلی شور باشد تا از چروک شدن خیارها جلوگیری شود و در نتیجه خیارشور اعلا با ویژگی های مناسب و کامل دارای همه ترکیبات با اندازه خوب و کافی بوده و در تولید آن دقت زیادی صورت گرفته است.
انواع خیارشور اعلا
نمی توان گفت که در واقع به طور کاملا مشخص کدام نوع خیارشور و کدام برند دارای بهترین طعم و بهترین خصوصیات برای خیارشور می باشند و هر برندی با بسته بندی مختلف می تواند خیارشوری اعلا برای فروش محسوب شود و از آنجا که طعم خیارشور و انتخاب آن سلیقه ای است ممکن است توسط برخی افراد طعم مناسب برندی متفاوت از برند دیگر باشد.منبع: ترشی و مربا ایران
بدون دیدگاه