خیارشور های صنعتی در بازار عموما با بسته بندی شیشه ، وکیوم و حلب شناخته میشود که به روش پاستوریزه تهیه میشود.
تفاوت اصلی خیارشورهای پاستوریزه شیشه ای و خیارشور های تخمیری طعم این دو نمونه خیارشور است.
مصرف کننده هایی که خیار شور شیشهای استفاده میکنند معمولاً سرکه را در آن به خوبی احساس میکند.
در صورتی که خیارشورهای تخمینی نمکی هستند و مزه آنها به نمکی میزند. البته امروز تبدیل خیارشور تخمیری به طعم سرکه ای امگان پذیر است و خیارشور های حلب تخمیری پاستوریزه شده با نیز قابل تحویل به مشتریان است.
بدون دیدگاه