پاستوریزه کردن مواد غذایی روشی است که از دیرباز برای جلوگیری از رشد میکروبها در تولید مواد غذایی مانند خیارشور استفاده میشد. برای اینکه بازار پخش کنندگان خیارشور به صورت عمده نسبت به تهیه خیارشور اقدام می نمایند بتوانند با اسودگی خاطر فروش مطمنی داشته باشند پیشنهاد ما فعالیت در حوزه خیارشور های پاستوریزه اماده است.
همانطور که بیشتر فعالان حوزه پخش اطلاع دارند خیارشور های اماده موجود در بازار به دو روش پاستوریزه و تخمیری تولید میشود که خیارشور پاستوریزه به دلیل نوع بسته بندی و فرایند خاص تولید کمترین تماس با هوای مستقیم دارند و به همین خاطر محصول تولید شده ماندگاری بیشتر و همچنین درصد خرابی کمتری خواهد داشت و فعالان حوزه پخش خیارشور با آرامش خاطر بیشتری میتوانند نیبت به برنامه ریزی در حوزه فروش اقدام نمایند.
اما خیارشورهای پاستوریزه شامل انواع خیارشور حلب وشیشه هستند که با ۱الی ۲ سال تاریخ انقضا در بازار عرضه می شوند.
بدون دیدگاه