خیارشور امروزه در تعداد زیادی از استانهای کشور تولید شده و مصرف میرسد. به ویژه حجم زیادی از این خیارشور ها توسط تولید کنندگان محلی یا خانگی تهیه شده و فروش میشود. شاید بهترین قیمت ممکن را بتوان از این طریق بدست مشتری رساند ولی تهیه خیارشور از این طریق میتواند خطراتی نیز داشته باشد.
اما این خطرات چه میتواند باشد. پخش کنندگان شخصی خیار شور عمدتا یا دلالان و واسطه های خرده پا هستند یا تولید کنندگان خانگی گه حجم کمی خیارشور تولید کرده اند. این گروه از پخش کنندگان بدلیل تهیه خیارشور مصرفی خود از چندین تامین کننده عمدتا خیارشور یکنواختی را به دست مشتری نمی رسانند و ممکن است در تهیه محصول از خود از موارد بهداشتی را رعایت نکرده باشند.
اما همکاران ما در جهت کاهش خطرات و ریسک خرید مشتریان اولی سعی کرده اند که بار مشتریان خود را بصورت یکجا و عمده از این دست تولید کننده ها تهیه کرده به شرطی که سابقه طولانی در این حوزه داشته باشند تا مشتری بتواند محصولی با کیفیت یکنواخت را در اختیار داشته باشد.
ثانیا شرکت علیرغم مطمئن بودن از کیفیت اجناس خود امکان در یافت مرجوعی را نیز برای مشتریان خود فراهم نموده است.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *