آیا می دانید تفاوت خیار شور حلب با خیارشور دبه ای در چیست؟ واینکه حجم تجارت این بسته بندی از بازار خیارشور چقدر است؟
خیارشور های تولید شده در داخل کشور به روش تخمیری و پاستوریزه فرآوری می شوند.
اصولا خیارشورهای خلب به روش پاستوریزه تهیه و روانه بازار میشوند.در این روش خیارسبز پس از شستشو و ضدعفونی و در داخل ظرقف حلب ریخته شد و پس از افزایش محلول مورد نظر از داخل تونل پاستور عبور کرده و آماده عرضه به بازار می شود.
درسته بندی نوع حلب بر اساز سایز خیارشور انجام میشود ولی عمدتا این سایز بندی در مناطق مختلف کشور به صورت سلیقه ای بوده و عمده تفاوت قیمتی خیارشور نیز به همین دلیل است.
در بسته بندی حلب به دلیل جلوگیری از زنگ زدگی حلب ار سوربات استفاده میکنند.
امروزه حجم تولید و تجارت نمونه حلب در حال فزونی گرفتن از نوع تخمیری است.
ولی در صورتی که در نمونه های دبه ای که به روش تخمیری فراوری میشوند خیارسبز طی یک فرایند کاملا طبیعی اصطلاحا جا می افتد.
بدون دیدگاه