آیا شما با تولید انواع خیارشور به صورت عمده آشنایی دارید؟ این خیارشورها که منبع غنی ای از سدیم هستند، را به چه روشی درست می کنند؟
خیارشور که یکی از مزه دهنده های عالی و خوشمزه به غذاها می باشد یکی از منابع غنی سدیم است ومناسب افرادی هستند که دائما فشار خون پایینی داشته و در معرض سردرد و سرگیجه قرار دارند. در تولید این خیارشورها که کاملا به صورت ارگانیک و طبیعی انجام می شود از مخمرهای طبیعی استفاده خواهند گرفت.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *