خیارشور خانگی را اگر با دقت تهیه کرد و مواد اولیه مرغوب برای تولید خیارشور به کار رود و در این کار حوصله به خرج داده شود خیارشوری مناسب تولید می شود.
اگر در استفاده از مواد اولیه و خیارهای مناسب برای تهیه و تولید یک خیارشور خوب دقت شود در نهایت خیارشور حاصل طعمی مناسب دارد و خیارشور مناسب استفاده شده با مقدار متعادلی از آب و نمک باعث ترد شدن خیارها می شود و اگر سرکه ای که در خیارشور استفاده می شود به اندازه درستی انتخاب شود خیارشور پوک و نرم نمی شود. فروش انواع خیارشور که در بازار وجود دارد با قیمت های مناسبی عرضه می شود که عرضه انواع مناسب و مطلوب خیارشور در بازارهای این محصول وجود دارد و قیمت هایی که برای خیارشور عرضه میشود متفاوت می باشد و بستگی به نظر تولیدکننده خیارشور دارد.
تولید خیارشور خانگی
خیارشور را به صورت خانگی و محلی تهیه می کنند و بهتر است برای تولید خیارشور در منزل ابتدا در انتخاب خیارهای مناسب دقت لازم صورت بگیرد و سپس سرکه انتخابی درست انتخاب شود. خیارشور خانگی برای آماده شدن نیاز به گذشت زمان دارد و خیارها را پس از شستن و قرار دادن در ظرف مناسب با سرکه و اب و نمک پوشانده و مقداری سیر و سبزیجاتی مانند ترخون پر کرده و درب ظرف را می بندیم تا خیارشور پس از یک هفته آماده مصرف شود. خیارشوری که با روش درست تهیه شود خیارشوری مرغوب می شود که طعمی مناسب نیز دارد.منبع: ترشی و مربا ایران
بدون دیدگاه