تولید خیارشور در کشور در فصل تابستان و پاییز صورت میگیرد و به دلیل شرایط مطلوب محیطی نمونه های دبه ای که نمکی هستند برعکس فصل زمستان راحتتر جا می افتند.
یکی از مواردی که در تولید خیارشور اصطلاح جا افتادن خیارشور است .منظور از جاه افتادن خیارشور مکانیسم تبدیل خیار سبز به خیارشور طعم دهی شده است.
به این منظور باید شرایط محیطی به گونه ای باشد که خیارشور به صورت طبیعی و طی فرآیندی خودکار طعم و مزه خود را بگیردیکی از موارد مهم در این رابطه درجه دمای محیط است که در فصل زمستان امکان تهیه خیارشور امری دشوار یا بهتر بگوییم هزینهبر است.
به همین خاطر است که تولیدکننده های خیار شور تمام مصرف مورد نیاز یک سال کاری خود رادر فصل تابستان و اوایل پاییز تهیه و در انبار خود دخیره می نمایند.
بدون دیدگاه