خیارشور های سرکه به علت طعم ترش خیارشور جزو اصلی درسبد تولید کنندهای همدان است که از خوشمزه ترین خیارشور های موجود در بازار است که در بست بندی سطلی و حلب و پت عرضه میشود.
خیارشور تولید شده در محلوط سرکه میتواند به دو روش صورت پذیرد.
روش نخست و رایج این نوع خیارشور تهیه ان به روش پاستوریزه در ظروف حلب با استفاده تونل بخار است.
در این روش خیار سبز اماده پس از پرشدن و پلمپ شدن از تونل پاستوریزاسیون عبور کرده و خیارشور تهیه شده در عرض یک روز اماده عرضه به بازار است.
نوع دوم خیارشور سرکه ای عرضه خیارشور تهیه شده از خیارشور تخمیری است که با وجود داشتن طعم نمکی پس از مدتی سرکه مخلوط در ان جذب خیارشور شده و ترشی به خود میگیرد که بسیار خوشمره و البته کم نمک خواهد بود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *