خیارشور ایرانی به واسطه طعم و مزه محلی خود همواره مورد پسند مصرف کنندگان داخلی و خارجی بوده است. مرغوب بودن و قیمت مناسب این خیارشور را به عنوان بهترین انتخاب نزد مصرف کنندگان قرار داده است.
تولید کنندگان ایرانی تولید صنعتی خیارشور را از ۶۰ سال پیش آغاز کرده اند و با وجود ناشناخته بودن خیار و عدم کشت این محصول کم کم با استقبال مردم رو به رو شد و مردم از این دسر برا تکمیل کردن سفره ها خود به نحو احسن استفاده می کنند. بد نیست بدانید که امروز در جهان روزی به نام روز جهانی خیارشور وجود دارد که در این روز دوستداران این چاشنی غذاهای زیادی با این چاشنی تهیه میکنند. بله مردم جهان به خصوص امریکا روز ۱۶ نوامبر هرسال را به نام روز خیارشور می شناسند و در این روز با استفاده از خیارشور جشن می گیرند.
منبع سایت ترشی و مربا ایران
[…] خالی شدن انبار تولید کنندگان محلی در ایام واپسین عید قیمت انواع خیارشور رو به افزایش بوده و از طرفی بازار تقاضا از سمت عراق نیز […]
[…] کردن نمک مرغوب در تهیه خیارشور علاوه بر بالا بردن کیفیت خیارشور باعث کاهش استفاده از نمک و هچنین پایین امدن درصد خرابی […]