پخش عمده خیارشور توسط واحد های فعال در بازار توزیع انجام میشود که معمولا شامل رستوران ها یا فست فودها ست . این خیارشور ها در شهرهای مختلفی مانند بروجرد، شیراز و همدان در دبه های ۸ کیلویی آماده شده وراهی بازار مصرف میشود. کیفیت بالای خیارسبز این مناطق و فصل مناسب تهیه خیارشور با رضایت مندی بازاری های خیارشور همراه خواهد شد.
تولید انواع سایز های نول و ممتاز خیارشور که علاوه بر داشتن کیفیت مناسب بسیار ارزان قیمت نیز هستند باعث شده تا خیارشور های دبه ای در سبد مصرفی مراکز خدماتی جای ثابتی داشته باشند.
علت کیفیت بالای خیارشور همدان چیست؟
دلیل اصلی کیفیت بالای خیارشور همدان که در شاخص ماندگاری و سایز خیارشور شهرت دارد، استفاده از بذر مناسب خیار سبز در کشت خیارشور است.
همدان یکی از شهرهایی است که از دیرباز تا بحال خیارشورهایش را بخاطر خوشمزگی و کیفیت خوب آن زبان زد خاص و عام است. این بخاطر این است که از بهترین محصولات استفاده می کنند و از خیارهای تازه و سالم استفاده می کنند. همچنین برای طعم بهتر خیار شورها از سبزیجات معطر استفاده می شود. معمولا خیار شورهای همدان را در رستوران ها و فست فودها و فروشگاه ها و غیره به صورت عمده پخش می کنند.
بدون دیدگاه