خیارشور پخته چیست؟ آیا خیارشور پخته با قابلیت صادراتی در ایران تولید میشود؟ این خیارشور بصورت بسته بندی تهیه میشود و یا نمونه فله آن نیز در ایران موجود است؟ و سوال آخر اینکه آیا خیارشور پخته خوشمزه هم هست باب مزاج مصرف کنندگان داخلی خواهد بود یا خیر؟

کلید رسیدن به جواب این پرسش با آگاهی یافتن از روشهای تولید خیارشور در ایران است.

خیاشور پخته صادراتی فله

روشهای تولید خیارشور در ایران

خبارشور پخته صادراتی

  • تولید خیارشور به روش تخمیری
  • تولید خیارشور به روش پاستوریزه

تولید خیارشور به روش تخمیری

در این روش از تولید خیارشور که در بیشتر کارگاههای صنعتی و خانگی نیز مرسوم است خیارسبز پس طی فرایند های مربوط یه شستشو و سورت بندی همراه با مواد دیگر لازم برای تهیه خیارشور داخل ظرف پلاستیکی ریخته شده به طور طبیعی خیارشور جا افتاده و یا به فرایند تخمیر صورت می گیرد.

تولید خیارشور به روش پاستوریزه

در تولید خیارشور به روش پاستوریزه همانند روش قبل، خیارسبز پس از آماده شدن برای استفاده در بسته بندی داخل ظروف مقاوم به حرارت مانند ظروف شیشه ای و حلبی ریخته شده و پرای آماده شدن، خیارسبز به همراه ظروف مورد استفاده داخل تونل پاستور یا دیگ بخار قرار داده میشود.

استفاده از حرارت در این روش جهت آماده مصرف شدن خیارشور، تفاوت تولید خیارشور با روش تخمیری است.

باتوجه به توضیحات بالا جواب سوال اول این گفتار مشخص میشود.

بله خیارشور پخته همان خیارشور پاستوریزه است که به روش صنعتی در ایران تولید میشود.

این خیارشور در بسته بندی شیشه ۶۸۰ گرمی و حلب ۸ کیلویی برای عرضه بصورت فله تهیه میشود. طعم ترشی این نوع خیارشور بارزتر از نوع تخمیری بوده و به دلیل ماندگاری بالاتر، حمل و نقل آسان و عدم فساد پذیری قابلیت صادراتی نیز دارد.

 

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *