تولید انواع خیارشور باکیفیت صنعتی

تولید انواع خیارشور باکیفیت صنعتی


خیارشور پاستوریزه در ظرف شیشه ای و حلب در کارخانه های تولیدی خیارشور واقع در استانهای همدان، شیراز، اصفهان و تبریز تولید شده که سایز بندی های رایج آن ممتاز و ویژه بوده ولی سایز ممتاز آن به دلیل اندازه درشت تر خیارشور مورد استفاده ارزان قیمت تر از سایز ویژه و سوپر ویژه می باشد.

فرایند تولید خیارشور در کارگاهها و کارخانه های تولید خیارشور به در روش پاستوریژه و تخمیری انجام میشود.

در تولید خیارشور به روش پاستوریزه به دلیل استفاده از حرارت دیگ بخار یا تونل پاستور نمیتوان از ظروف پلاستیکی مانند دبه و پت در تولید استفاده کرد و مییایست از ظروف مقاوم در برابر حرارت استفاده کرد که ظروف حلبی و شیشه ای مناسب ترین و در عین حال رایج ترین بسته بندی های مورد استفاده در کارخانه های صنعتی خیارشور است.

انواع بسته بندی خیارشور های پاستوریزه

خیارشور پاستوریزه شیشه

  • خیارشور پاستوریزه شیشه ای
  • خیارشور پاستوریزه حلب

خیارشور های شیشه ای

خیارشور پاستوریژه شیشه در ظروف جار در اوزان ۷۰۰ و ۱۰۰۰ گرمی تولید میشود. به دلیل ظرفیت کم ظروف شیشه ای و هزینه بالای تولید پاستوریزه به کار بردن سایز درشت خیار سبز چندان منطقی به نظر نمی رسد ولی با این وجود برخی از واحد های تولیدی ازسایز درشت خیارشور که با برجسب خیارشور درجه یک یا معمولی  در بازار عرضه میشود استفاده میکنند.

خیارشورهای حلبی

خیارشور های حلبی امروزه یکی از رایج ترین نمونه هایسته بندی خیارشور هستند که بسته به مناطق مختلف مصرف این نوع بسته بندی در برخی استانهای مرکزی مانند شیراز و اصفهان استفاده از این نوع خیارشور پاستوریزه بسیار رایج از نمونه های فله ای عرضه شده در بازار است.

این نمونه از خیارشور ها در وزن آبکش ۸ کیلویی در بازار عرضه میشود.

البته برخی از واحد های تولیدی بزرگ مانند شرکت سحر خیارشور حلبی را در اوزان کمتر مانند ۴ نیز عرضه میکنند.

به دلیل فله ای بودن خیارشور حلبی استفاده از سایزهای درشت خیارشور در این ظرف ها بسیار رایج بوده و مورد استفاده مصرف کنندگان قرار میگیرد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *