بسته بندی ۸ کیلویی خیارشور معمولا در ظرف دبه ای و حلب قابل تهیه است که مناسب برای رستورانها و ساندویجی هاست.معمولا این مراکز خدماتی، خیارشورهای نول و ممتاز را برای مصرف خود انتخاب می کنند.
یکی از مواردی که در خط تولید صنعتی خیار شور باید رعایت شود عمل اضافه کردن محلول آماده شده است.
به جهت حصول اطمینان از کپک نزدن خیار شور و پس از اینکه ظرف بسته بندی از خیارشور مورد نظر پرشد محلول از مخازنی که دمای آن ۹۰درجه سیلیسیوس است به داخل ظروف ریخته شود این عمل یکی از راههای موثر در جلو گیری از کپک زدن خیارشور بسته بندی شده است.
منبع: ترشی و مربا ایران

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *