توزیع خیارشور دبه ای نول وِ وِیژه در اکثر نقاط کشور به دلیل قیمت مناسب رو به افزایش است. تولید کنندگان خیارشور، از دبه های دست دوم استفاده میکنند و بعضی از نمایندگی ها به این نکته توجه ندارند.
خیارشور های دبه ای به دلیل بسته بندی آسان وعدم نیاز به وسایل و دستگاههای بسته بندی مورد استفاده ی تولیدگنندگان، به وِیژه تولید کنندگان محلی قرار میگیرند.
در این بین بعضی از تولید کنندگان برای کاستن از هزینه ی بسته بندی اقدام به تهیه ی دبه هایی دست دوم میکنند که بدلیل عدم رعایت نکات بهداشتی میتواند برای مصرف کنندگان خطر آفرین باشد.
با توجه به مطالب گفته شده در تهیه خیارشور دبه ای، دقت لازم در بسته بندی ارائه شده امری اجتناب ناپذیر است.
منبع: ترشی و مربا ایران

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *