از زمان های دور چاشنی در بین غذاهای مردم آسیا، یکی از بهترین طعم دهنده ها بوده است. خیارشور نول بروجرد یکی از صد محصولی است که مردم ایران، به ویژه مردم استان لرستان کیفیت آن را تجربه کرده اند.
لرستان از شهرهای یکه تاز در صنایع دستی و تولید محصولات ارگانیک و طبیعی می باشد. اگر به این استان زیبا سفر کرده باشید قطعا نان های محلی و خوشمزه آن شما را جذب خواهد کرد. سبزیجات مخصوص این استان نیز باعث شده است تا از آنها در غذاهای محلی استفاده شود.
در بین غذاها و چاشنی های طبیعی استان لرستان ، خیارشور یکی از محبوب ترین آنهاست. خیارشور عمدتا در غذاهای فست فود و خارجی استفاده می شود اما می توان از آن در هر نوع غذایی نیز استفاده کرد.
خیارشور به چند نوع تهیه می شود؟
- خیارشور تخمیری
- خیارشور سرکه ای
- خیارشور پاستوریزه
این چاشنی متفاوت، ارتباط مستقیمی با بهتر کردن طعم غذا دارد. در خیلی از موارد، از آن برای جبران خشکی غذا استفاده می شود. در بعضی غذاها نیز برای جبران نمک کاربرد دارد. نوع ساده ی این خوراکی لذیذ برای افرادی که با سرکه و ترشیجات مشکل دارند توصیه می شود.
دانشمندان دریافتند که اگر شما قصد لاغر شدن دارید، می توانید بجای سایر چاشنی ها از خیارشور استفاده کنید، چرا که دارای خواص سیرکنندگی می باشد.
تولید خیارشور در ایران
خیارشور در ایران به دو صورت محلی(خانگی) و بازاری در دسترس است. سالانه چندین تن خیارشور در ایران تولید و توزیع می شود. برای اطمینان از سلامت خیارشور آن را از لحاظ تاریخ انقضا و برچسب سلامت می توان مورد بررسی قرار داد.
خیارشور نول بروجرد
انواع و اقسام خیارشور در بسته بندی و قیمت های متقاوت در فروشگاه ها وجود دارد. خیارشور نول بروجرد یکی از با کیفیت ترین آنها است این رقم از سایز خیارشور مناسب جهت مصارف رستورانها، فست فود ها، و اماکن دولتی است که به دنبال تهیه خیارشور با قیمت مناسب و کیفیت بالا هستند.
بدون دیدگاه