فروش خیارشور سامن فرصتی است تا دیگر خیارشور گران نخرید. کیفیت این برند آنقدر بالاست که سودجویان گاهی خیارشور نامرغوب را به نام سامن می فروشند و تعریف و تمجید زیادی از آن می کنند.
از دیرباز مردم ایران محصولات مورد نیازشان را خودشان تهیه می کرده اند. کشاورزی سنتی در آن زمان ها رواج بسیاری داشت. تولید خیار و گوجه از پرسود ترین کارهایی بود که مردم ایرانی در گذشته انجام می دادند.
از این تولیدات، مقدار قابل توجهی جزو ذخایر خانگی و مصرف شخصی بود. خیارشور از محصولاتی بود که از خیار، نمک و ادویه های مخصوص تهیه می شد. چرخه ی تولید به مصرف مواد غذایی محصلی، در خود شهرها و روستا ها شروع و تکمیل می شد.
در قدیم خیارشور چگونه تهیه می شد؟
افراد خبره، خیار را از جعبه های بارگیری خیار خارج می کردند. پس از شستن آن ها، ظرف های شیشه ای را آماده می کرند و محلول خیارشور و خود خیار را در آن می ریختند.
پس از ماشینی شدن زندگی افراد و کمبود وقت، تولیدات کارخانه ای رواج پیدا کرد. خیارشور یکی از پرطرفدارترین آنها شد. مردم دیگر بجای تهیه آن در منزل، بیشتر مصرف نوع کارخانه ای آن را ترجیح می دادند.
پس از مدتی، خیارشور دیگر آن طعم طبیعی و خوب سابق را نداشت. فقط چند شرکت معدود از آن زمان تا به امروز کیفیت کار خود را حفظ کرده اند.
خیارشور باکیفیت چه ویژگی هایی دارد؟
خیارشور باکفیت لزج و لیز نیست. بوی تازگی می دهد و عطر و طعم آن طبیعی است. محصولات باکیفیت در شیشه عرضه می شوند و تعداد کمی از شرکت ها از ظروف دیگر استفاده می کنند.
فروش خیارشور سامن در بسته بندی پاکتی
گروه تولیدی خیارشور سی پرک از همان معدود شرکت های باکیفیت است که بالاتر به آنها اشاره کردیم. یکی از هدف های اصلی گروه تولیدی سی پرک تنوع در بسته یندی و نوع محصول است.
عرضه محصولات شرکت در بسته بندی پاکتی یا ساندیسی در راستای همین هدف صورت گرفته است.
انواع ترشی و شوری در بسته بندی پاکتی
انواع ترشی مانند
- ترشی مخلوط
- ترشی لیته
انواع شوری
- شوری کلم
- شوری برگ مو
- زیتون شور
- خیارشور
بدون دیدگاه