طعم خیارشور وابسته به کیفیت خیارشور سبز استفاده شده برای تولید خیارشور است و هرچه خیار سبز استفاده شده مرغوب تر باشد خروجی کار نیز کالایی با کیفیت خواهد بود که بازار خرید خیارشور به راحتی کشش آن را خواهد داشت.
تیره شن اب خیارشور تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که یکی از آنها محلول خیارشور است و اب مصرف ان باید سبک باشد. یکی از دلایل زلالی و شفافیت آب خیار شور حلب نسبت به نونه تخمیری نیز به علبت طی شدن مرحله پاستوریزاسیون است که باعث زلالی آب خیارشور میشود..
از عوامل مهم دیگر کیفیت و خوشرنگی محلول خیارشور استفاده از ادویه تازه و پود نشده است که مزه بهتری به خیارشور میدهد و آب آن را تیره نمیکند.
منبع: سایت ترشی و مربا ایران
بدون دیدگاه