بازار مواد غذایی پر شده از برندهای مختلف از انواع خیارشور پاستوریزه و تخمیری که در بسته های عالی ولی غالبا یکسان، نیاز مختلف انواع مشتریان را تامین می نمایند. بازار خرید اینترنتی تمایل خود را به خرید انواع خیارشور حلب پاستوریزه اعلام میدارد.
محلول خیارشور یکی از مولفه های اصلی در طعم و کیفیت خیارشور محسوب میشود. برای توهیه و تولید خیارشور باید از آب سبک استفاده کرد چرا که آب سخب یکی از عومل موثر در تیرگی آب خیارشور است.بهترین نوع اب استفاده شده برای تهیه خیارشور آب جوشانده شده است که بعد از ۱۵ دقیقه به جوش امدن به مدت ۲۴ ساعت سرد شده بطوریکه مواد و رسوبات آن ته نشین شود.استفاده از نمک تصفیه شده و به مقدار ۴ الی ۸ درصد بسته به نوع خیارشور میتواند بهترین ترکیب برای تولید خیارشور تخمیری یا پاستوریزه با طعم عالی باشد.

خرید خیارشور شیشه ای
بدون دیدگاه