نمایندگی های فعال در کشور که برندهای مختلف مواد غذایی را کشور به صورت عمده پخش میکنند میتوانند انواع خیارشور را به صورت عمده به روش محلی یا همان خانگی تهیه میشود در سبد فروش خود قرار دهند.
اما منظور از خیارشور محلی و روش تولید محلی خیارشور چیست. در این روش خیارشور پس اضافه کردن اب نمک با درصد مشخص و انواع سبزیجات معطر مانند تلخون و شوید پس طی فرایند تخمیر یا جا افتادن و به اصطلاح طعم گرفت خیار وارد بازار میشود. نکته مهم که میتواند باعث طعم بهتر خیارشور میشود استفاده از سیزیجات تازه است. چرخ کردن سیر و فلفل نیز افزایش کیفیت خیارشور تاثیر متبتی داشته باشد.
شاید بد نباشد بندانید که که استفاده لیمو ترش به علت دارا بودن کلسیم بر تردی خیارشور تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *