خیارشور جدید ترد فروش پاییزه


خیارشور با وجود اینکه یکی از چاشنی های پرمصرف در بین انواع چاشنی ایرانی محسوب میشود ولی متاسفانه به دلیل درصد بالای نمک مصرفی باید در مصرف آن جانب احتیاط به عمل اورد و حدالامکان عمده خرید خیارشور کم نمک درسبد خرید جایگزین کرد.
جایگزین کردن نمک مرغوب در تهیه خیارشور علاوه بر بالا بردن کیفیت خیارشور باعث کاهش استفاده از نمک و هچنین پایین امدن درصد خرابی خیارشور میشود چرا که متاسفانه بسیاری از تولید کنندگان خیارشور به جهت بالا بردن ماندگاری و تردی خیارشور اقدام به بالا بردن درصد نمک خیارشور تا مرز ده درصد مینمایند که بشدت برای مصرف کننده مضر خواهد بود.
جایگزین خیارشور حلب نیز به جهت تولید استاندارد خیارشور روش مناسبی جهت بالا بردن کیفیت خیارشور مورد استفاده خواهد بود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *