خیارشور در اقصی نقاط دنیا به روش مختلف با حجم بالا تولید شده عمده تولید خیارشور در کشور مربوط به شیراز و همدان است که به دو روش تخمیری و پاستوریزه تولید میشود.

یک دست بودن خیارسبز و رقم استفاده شده مناسب در تولید خیارشور بر کیفیت محصول خروجی بسیار تاثیر گذار است.

نمک مناسب جهت استفاده در خیارشور نمی تواند نمک خوراکی باشد چرا که این نوع نمک با ماندگاری خیارشور تضاد داشته و باعث کاهش ماندگاری خیارشور تخمیری میشود.

روش تولید صنعتی خیارشور بگونه ای است خیار استفاده شده پس از سورت شدن کاملا یکدست شده و از نظر ظاهری نیز بر کیفیت محصول تاثیر گذار است.

استفاده از گیاهان معطر مانع از بوی نامطبوع خیارشور شده و طعم و عطر خانگی را به محصول تولید شده خواهد داد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *