خیارشورهای نول در بسته بندی های شیشه و کنسرو خیارشور با برچسب خیارشور درجه یک با کیفیت عالی تولید و در بازار عرضه می شود.
تو خالی شدن، نرم شدن، سفید شدن خیارشور اینها نمونه هایی از مشکلات تولید کنندگان خیارشور است که خوشبختانه توانسته اند با رعایت اصول و قواعد مشخص بر آنها فائق آیند.
یکی از دلایل اصلی توخالی شدن خیارشور صرفنظر از کیفیت خیار استفاده شده که می بایست نارک باشد به غلطت نمک محلول نیز مرتبط است.در صورتی که غلظت محلول خیارشور بالا باشد آب موجود در بافت خیار توسط نمک جذب خواهد شد و همین مسئله عاملی خواهد بود بر توخالی شدن خیارشور.
سفید شدن خیار شور نیز عمدتا به خاطر تابش خورشید بر بسته بندی های خیارشور رخ می دهد.
منبع: ترشی و مربا ایران

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *