خیارشور های محلی در صورت تولید شدن به روش صحیح و مواد اولیه باکیفیت میتوانند به راحتی توسط مصرف کنندگان تهیه و مورد استفاده آنان قرار گیرد. امروزه فروش ها و افرهای نوروزی میتواند باعث حذب مشتریان و در صورت داشتن کیفیت مورد انتظار مشتری وفاداری مشتریان نیز درپی داشته باشد.

نکته مهمی که می بایست به آن اشاره کرد کاهش کیفیت خیارشور در ایام منتهی به اواخر فصل انبار داری است که میتوان به مواردی اعم از کپک زدگی، نرم شدگی و آب دار شدن خیارشور اشاره کرد.

این مورد بیشتر درمورد خیارشور نول و ممتاز اتفاق می افتد که خیارشور به علت درشتی افت کیفیت خواهد و در بعضی از مواقع نیز قابل مصرف نخواهد بود.

به همین خاطر همکاران ما تلاش میکنند خیارشوری با کیفیت و طعم و مزه عالی را به مشتریان خود عرضه کنند تا خریدهای مشتریان خود در طولانی مدت شاهد باشند.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *