شرایط نگهداری مواد غذایی تاثیر بسیار زیادی در تمایل عوامل پخش به فعالیت در یک حوزه خاص دارند به ویژه که شرکت های پخش عمدتا تمایل یه از واحدهای تولیدی صنعتی دارند تا مشکلی از بابت درگیری با واحد نظارت صنایع غذا و دارو نداشته باشند.

میکرو ارگانیسم ها تحت هرشرایطی قادر به رشد و ایجاد مسمومیت هستند، لذا بهترین مکان برای نگهداری این مواد جاهای تاریک و خنک و خشک میباشد. ترجیحا توصیه می شود خیارشور مصرفی از واحد های صنعتی معتبر تهیه شد و از خرید خیارشور فله و به خصوص خیارشوری که دارای آب تیره و کپک زده است جدا خودداری شود. خیارشور های بسته بندی وکیوم و ساندیسی شاید مناسبترین نوع خیارشور برای خانواده های کم جمعیت امروزی باشد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *