خانه / خیارشور کارخانه ای / خیارشور صنعتی / شرایط نگهداری و خرید خیارشور صنعتی

شرایط نگهداری و خرید خیارشور صنعتی

شرایط نگهداری مواد غذایی تاثیر بسیار زیادی در تمایل عوامل پخش به فعالیت در یک حوزه خاص دارند به ویژه که شرکت های پخش عمدتا تمایل یه از واحدهای تولیدی صنعتی دارند تا مشکلی از بابت درگیری با واحد نظارت صنایع غذا و دارو نداشته باشند.

میکرو ارگانیسم ها تحت هرشرایطی قادر به رشد و ایجاد مسمومیت هستند، لذا بهترین مکان برای نگهداری این مواد جاهای تاریک و خنک و خشک میباشد. ترجیحا توصیه می شود خیارشور مصرفی از واحد های صنعتی معتبر تهیه شد و از خرید خیارشور فله و به خصوص خیارشوری که دارای آب تیره و کپک زده است جدا خودداری شود. خیارشور های بسته بندی وکیوم و ساندیسی شاید مناسبترین نوع خیارشور برای خانواده های کم جمعیت امروزی باشد.

جهت مشاوره و خرید محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مهریان یسار
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09187048053
آدرس کانال: iranpickles@
سایت تخصصی ترشی: www.torshiha.ir
پست الکترونیکی: cherrysell.co@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خیارشور جدید تولید کارگاه صنعتی

تولید خیارشور تازه روند بسیار کندی داشته و کارگا هها و کارخانه های تولید صنعتی …

دیدگاهتان را بنویسید

کانال تلگرام